Kristianstad Handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Kristianstad Handboll Partnerfolder

Ta del av vår Partnerfolder 2024-25

 

 

Bli en del av framgången med Kristianstad Handboll!

 

Bli medlem eller partner hos Kristianstad Handboll, som inte bara är en klubb; det är en rörelse! Med varje säsong växer vår passion och vilja att göra skillnad både på och utanför planen. Vår klubb står för handboll, gemenskap, utveckling och glädjen i att vara en del av något större.

 

 

 

Vill du göra skillnad?

 

  • Bli Supportmedlem - Älskar du handboll, vill stödja och bli en viktig del i vår gemenskap? Registrera dig enkelt via vår hemsida genom att klicka på Bli medlem och välj Supportmedlem, eller kontakta vårt kansli för personlig service.
  • Säsongskort - Missa inte en enda match! Boka ditt säsongskort genom kansliet redan idag och säkra din plats på läktaren

 

 

För företag som vill växa med Kristianstad Handboll

 

  • Teckna ett Partnerskapspaket -Från att synas på våra matcher i A-hallen till att engagera ditt företag i våra communityevenemang, erbjuder vi skräddarsydda partnerskap som hjälper ditt företag att skina. Välj mellan våra olika Partnerskapspaket och låt oss skapa magiska ögonblick tillsammans.
  • Exklusiv synlighet - Välj mellan golvreklam mitt i handlingscentrum, personlig sponsor till våra stjärnspelare, eller varför inte en kombination? Varje öre bidrar till vår gemensamma framgång och hjälper till att förverkliga drömmar.

 

Vi är stolta över att ha starka, ambitiösa spelare som växer och utvecklas i vår klubb, många som nu är en del av vår elittrupp. Vår framgång på planen speglar vårt engagemang och passion för sporten och vi vill dela den här resan med dig.

 

Välkommen till Kristianstad Handboll – mer än bara handboll!

 

#kristianstadhandboll #meränbarahandboll #stödochengagemang

 
 

 

 

 
Handbollens Huvudpartner
Centrala partners
Lokala partners