SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
Mer än bara handboll

Uppehåll i träningen
2020-12-15 18:47

Vi kommer för våra yngsta att hålla uppehåll i all träning fram till åtminstone skolstarten 2021. Detta utifrån att vi ser hur hårt Corona slår mot vårt samhälle och smittspridningen ökar. Kristianstad är en av de regioner som är väldigt hårt drabbad vilket också medför en väldig belastning för vården.

Det är svårt för alla och vi som förening vill göra vad vi kan för att bidra till att begränsa smittspridningen. Vi kommer därför inte att ha nåra inneträningar för några lag, förutom vårt damlag. Lagen som är äldre än Bollek och Handbollsskola kommer, där man vill, att hålla träffar och viss träning utomhus men då i mindre grupper, vilket vi inte ser som genomförbart med yngsta.

Vi hoppas att vi ses SNART igen. Info kommer via mailen. Gör gärna övningarna på medlemssidan tillsammans med barn och familj. De är superbra!
Vi önskar er en bra jul och en fin övergång till vad vi hoppas blir ett riktigt bra 2021! 
🧡🧡🧡

  
Centrala partners
Erbjudande C More kod KHKDC
Lokala partners