Kristianstad Handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Bli medlem i Kristianstad Handbollklubb
BLI STÖDMEDLEM
ATG Svenska Cupen - Semifinalförlust mot IK Sävehof
2024-02-24 18:53
ATG Svenska Cupen, Estrad i Alingsås. Foto av Nisse Nilsson.

Eftermiddagens match i ATG Svenska cupen slutade med en förlust mot favorittippade IK Sävehof som går vidare till final efter en stark insats mot oss. Matchen spelades i högt tempo och slutade med sifforna 33-24 till Sävehofs fördel.

 

Första halvlek gav en försmak av Sävehofs starka spel, där de lyckades ta ledningen med 17–13. I andra halvlek accelererade Partillelaget ytterligare och visade prov på ett imponerande målvaktsspel av Johanna Bundsen samt effektiva kontringar. Detta gjorde det svårt för oss att hitta tillbaka in i matchen.

 

Trots resultatet är vi i Kristianstad Handboll stolta över våra spelares insatser och deras kämpaglöd på planen. Frøydis Wiik Seierstad och Maja Hedberg var bland de som utmärkte sig med sina målgörande insatser, och hela laget visade stort hjärta genom hela matchen.

 

Nu laddar vi om för matchen om tredjeplats mot Önnereds HK, som spelas imorgon, den 25 februari klockan 13:30, i Estrad Alingsås.  Vi ser fram emot att avsluta cupen på ett starkt sätt och ta med oss lärdomar från denna match in i framtida utmaningar.

 

Vi vill även passa på att tacka alla våra supportrar som följer oss genom cupen. Er support är ovärderlig, och vi hoppas att ni fortsätter stötta oss i morgon och kommande ligamatcher.

 

Till sist, ett stort lycka till till IK Sävehof och Höörs HK H 65 i cupfinalen. Vi ser fram emot en spännande match och önskar båda lagen all framgång!

 

Kristianstads målskyttar: Frøydis Wiik Seierstad 7, Maja Hedberg 5, Sarah Carlström 4, Laura Eggert 2, Caroline Eisenhardt 2, Lea Gruber 2, Annika Jakobsen, Berta Hardardóttir.

 
 
 
ATG Svenska Cupen Final4 - En historisk höjdare!
2024-02-19 11:06
Foto: Nisse Nilsson

Mitt i vintern samlas de fyra främsta lagen i damernas ATG Svenska Cupen i Estrad Alingsås. Det är dags att skriva historia och kämpa för ära. Den 24-25 februari står allt på spel i detta slutspel där passion möter prestation. 

 

Från de emotionellt laddade bronsmatchen och den storslagna finalen - varje ögonblick är fyllt av hopp, drömmar och den obändiga viljan att vinna. Det är här de sanna hjältarna föds, där varje passning, varje mål och varje räddning kan bli legendarisk.

 

Bli en del av historien! Bjud in familj, vänner och alla handbollssentusiaster till en helg där vi hyllar damhandbollen taktiken, skönheten i spelet och den rena spänningen som bara handboll kan erbjuda.

 

✨ Plats: Estrad Alingsås  
📅 Datum: 24-25 februari  
⏰ Tid: Semifinaler kickar igång den 24:e, med bronsmatch och final den 25:e

 

Gör dig redo för en oförglömlig helg där drömmar blir verklighet, där hjältar kröns och där vi tillsammans firar handbollens magi. Biljetterna hittar du här - ATG Svenska Cupen Final4

 

 

Hemmamatch på lördag! Vi möter Skövde HF
2024-02-05 16:21
Bild på lagkapten Maja Hedberg. Foto av Nisse Nilsson

Det börjar närma sig hemmamatch igen! En lång väntan, men nu är den här: Kristianstad HK mot Skövde HF i A-hallen lördag 10 februari 15:00.

 

Biljetterna hittar du här - Kristianstad Handboll E-shop

 

Vem vill du ta med dig? Vi syns i A-hallen!

Gårdagens match - Slaget om Skåne
2024-02-03 10:43
Foto: Nisse Nilsson

Kampen går vidare,  i varje match. Denna säsongen kommer att ge oss många insikter att ta med oss in i framtiden. Förlusten mot starka Höör H65 borta, slutresultat 37-24, ger oss lärdomar och möjligheten att finslipa inför kommande utmaningar. 

 

Ett stort utvecklingssteg är kommande ATG Svenska Cupen Final4. Kommer du att finnas på plats i Alingsås? Matcherna kommer att sändas på SVT, men vi är tacksamma för allt stöd på plats.

 

Nästa hemma match är på lördag den 10 februari mot Skövde HF 15:00 i A-hallen! Välkommen!

 

 

Årets hetaste match: Ett Skånederby mot Lugi HF hemma
2024-01-15 10:45
Caroline Eisenhardt krigar på planen.

Skåne, gör er redo för en handbollsshow som ni aldrig tidigare upplevt! Köp dina biljetter nu och var en del av den brinnande rivaliteten på planen. Se oss kämpa för ära och stolthet i detta historiska Skåne Derby – det kommer att bli episkt!

 

Kristianstad HK vs. Lugi HF

Måndag 22 januari 19:00

 

Ta med dig alla du känner!

 

Biljetter hittar du här - www.kristianstadhandboll.ebiljett.nu

Andra vinsten i rad i en match mot Kungälvs HK borta
2024-01-13 16:53
Marthe Davidsen Hellevik.

Vårt damlag säkrade sin andra raka seger i rad, i Handbollsligan Dam, genom att besegra Kungälvs HK. Trots vinsten drabbades laget av skador på nyckelspelarna Amalie Fröland och Fröydis Wiik Seierstad. Fröland måste bäras av planen efter en smärtsam kollision, trots en slutlig seger med 27-23.

 

Nu väntar nästa match hemma,  redan på måndag den 22 januari, mot Lugi HF kl. 19:00 i A-hallen. Välkomna!

BLI STÖDMEDLEM
Nyheter från våra lag
Bollkul, 20/02 19:54 
Bollekis, 20/02 19:47 
Handbollsskola, 20/02 08:07 
Handbollsskola, 01/02 19:27 
Bollkul, 01/02 16:58 
 
Handbollens Huvudpartner
Centrala partners
Lokala partners