Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Kristianstad Handbollklubb
BLI MEDLEM
Välkommen!
 
USM steg 1 F16-klassen
2018-10-11 11:08
Den gångna helgen spelade F03 steg 1 i USM:s F16-klass (födda 02 och 03). 

 

Lag 1 spelade i Alingsås och mötte i tur och ordning H43 Lund, Alingsås och Halmstad. Matchen kl 09:00 på söndagsmorgonen mot arrangörsklubben visade sig vara gruppfinalen, där KHK gjorde en riktigt bra och välspelad första halvlek (ledning 14-6 i paus). Efter halvtidsvilan kom man dock av sig med sitt snabba och effektiva spel samtidigt som domarna gjorde det väldigt svårspelat. När det var 15 sek kvar kvitterade Alingsås och matchen slutade 21-21. Målskillnad fick sedan skilja lagen åt och där drog Alingsås det längsta strået. KHK går direkt vidare till steg 3 som grupptvåa.

 

Det gick tyngre för laget som spelade i Ronneby. I den första matchen ställdes man mot arrangerande Ronneby och det var målmässigt jämnt i stora delar av matchen. Slarv gjorde dock att Ronneby gick segrande ur striden med siffrorna 17-12. På söndagen stötte KHK på hård patrull av ett år äldre OV Helsingborg och Aranäs, och det blev två tunga förluster. Handbollskanalen.se var på plats i Ronneby under helgen, så om man vill se t ex en intervju med spelaren Ariana Shala och Obsee Abdisa, är det bara att besöka deras hemsida. 

 

Steg 2 spelas 1-2 december och steg 3 26-27 januari. KHK har sökt arrangemanget för båda stegen.

Kristianstad HK vs Kungälv HK 8/10 19:00
2018-10-05 11:42
Det är ett revanschsuget gäng som tar emot Kungälv HK i Idrottshallen. Vi är supertaggade och kommer tillsammans med vår härliga hemmapublik ge Bohuslänningarna en ordentlig match!

Hela grundserien är det fritt inträde i samarbete med våra partners.
Matchen börjar 19:00, vi tänder grillen 17:30. Kiosken är öppen. Varmt välkomna!
Medlemsavgifter 2018/19
2018-10-04 18:49

Medlems och träningsavgifterna är oförändrade men styrs utifrån ålder. Från Flickor B betalar man den högre avgiften.

Medlemsavgifter 2017-2018


Medlemmar födda -04 och äldre 1500:-/år
Medlemmar födda -05 t.o.m. -09 850:- /år
Medlemmar födda -10 och yngre 450:- /år
Stödmedlemmar 250:- /år


Från och med i år så hanteras våra medlemsavgifter av Sportadmin och Billmate och det tillkommer en administrativ kostnad.


Ledare, styrelse- och US-medlemmar betalar in som stödmedlem.


Kristianstad handboll bygger för framtiden och stärker organisationen
2018-09-25 11:26

Kristianstad handboll är glada att kunna presentera Peter Wadbro som ny sportchef i Kristianstad handboll.


- Kristianstad handboll har etablerat sig i högsta ligan och har en stor ungdomsverksamhet. Kraven på oss som organisation ökar och vi behöver satsa för att kunna möta dessa krav och för att kunna ta nästa kliv som förening. Att anställa en sportchef är ytterligare ett steg till att bygga en organisation för framtiden, säger Merete Tillman ordförande Kristianstad handboll.


Peter Wadbro har tidigare bakgrund från handbollsspel under många år i LUGI men numera ett stort hjärta för Kristianstad handboll, bla med tre döttrar som spelar i föreningen, och som aktiv tränare i klubben under 7 år.

På tidigare jobb har Peter varit på positioner som gett erfarenhet av försäljning, marknadsföring och affärsutveckling och detta tillsammans med en brinnande kärlek för handboll och föreningsliv är en fantastisk mix för att klubben ska bli en stabil organisation för framtiden.

-Peters bakgrund inom marknadsföring och försäljning kommer att stärka vårt arbete med våra befintliga och nya partners. Parallellt med erfarenhet inom handbollen, både som tidigare aktiv själv och som ungdomstränare i klubben, gör också att han har en bra bild av hur vi på bästa sätt kan utveckla vår ungdomsverksamhet, fortsätter Merete Tillman


-Det första jag ska jobba med är att organisera upp det administrativa runt alla ungdomslagen. Vi ska inte uppfinna hjulet utan ta vara de resurser vi har i alla fantastiska ledare, och se till att alla lagen får den hjälp med vad dom behöver så dom kan fokusera på handbollen. Efterhand kommer rollen också innebära att jag kommer att hjälpa till med A Damerna och det administrativa runt laget, men fokus i början är ungdomslagen och allt dagligt jobb på kansliet, berättar Peter Wadbro.


Det har gått relativt snabbt och få fram, dels överblick om hur tjänsten ska se ut, och

arbetsbeskrivning, och sen komma överens med styrelsen. De första samtalen togs i somras och nu bara två månader senare så är anställningsavtalet underskrivet.


-Det var ju naturligtvis fantastiskt roligt och hedrande att få förfrågan om jag ville ha jobbet! Detta är ju något jag brinner för och jag ju sett hur mycket talang det finns i ungdomslagen, så klubben har massor att bygga vidare på. Samtidigt har A Damerna etablerat sig i elitserien så klubben har verkligen en ljus framtid till mötes. Att samtidigt få vara med och bygga vidare på detta är verkligen ett uppdrag jag ser fram emot, både med respekt för uppgiften men framförallt med enorm glädje, avslutar en glad Peter Wadbro.


Peter Wadbro börjar sin anställning den 20 oktober.

UPPSKJUTET ÅRSMÖTE
2018-09-21 19:13

Vi skjuter årsmötet till söndag den 7/10 kl 16:00 i klubblokalen på Yllan. Tidigare meddelat datum, 23/9 är alltså inställt. Varmt välkomna till den 7/10.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F03, 26/09 07:55 
F07/08, 24/09 21:57 
F07/08, 24/09 21:39 
 
Sponsor Svenskhandboll
Våra Partners