Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Kristianstad Handbollklubb
BLI MEDLEM
Välkommen!
 
Kristianstad handboll bygger för framtiden och stärker organisationen
2018-09-25 11:26

Kristianstad handboll är glada att kunna presentera Peter Wadbro som ny sportchef i Kristianstad handboll.


- Kristianstad handboll har etablerat sig i högsta ligan och har en stor ungdomsverksamhet. Kraven på oss som organisation ökar och vi behöver satsa för att kunna möta dessa krav och för att kunna ta nästa kliv som förening. Att anställa en sportchef är ytterligare ett steg till att bygga en organisation för framtiden, säger Merete Tillman ordförande Kristianstad handboll.


Peter Wadbro har tidigare bakgrund från handbollsspel under många år i LUGI men numera ett stort hjärta för Kristianstad handboll, bla med tre döttrar som spelar i föreningen, och som aktiv tränare i klubben under 7 år.

På tidigare jobb har Peter varit på positioner som gett erfarenhet av försäljning, marknadsföring och affärsutveckling och detta tillsammans med en brinnande kärlek för handboll och föreningsliv är en fantastisk mix för att klubben ska bli en stabil organisation för framtiden.

-Peters bakgrund inom marknadsföring och försäljning kommer att stärka vårt arbete med våra befintliga och nya partners. Parallellt med erfarenhet inom handbollen, både som tidigare aktiv själv och som ungdomstränare i klubben, gör också att han har en bra bild av hur vi på bästa sätt kan utveckla vår ungdomsverksamhet, fortsätter Merete Tillman


-Det första jag ska jobba med är att organisera upp det administrativa runt alla ungdomslagen. Vi ska inte uppfinna hjulet utan ta vara de resurser vi har i alla fantastiska ledare, och se till att alla lagen får den hjälp med vad dom behöver så dom kan fokusera på handbollen. Efterhand kommer rollen också innebära att jag kommer att hjälpa till med A Damerna och det administrativa runt laget, men fokus i början är ungdomslagen och allt dagligt jobb på kansliet, berättar Peter Wadbro.


Det har gått relativt snabbt och få fram, dels överblick om hur tjänsten ska se ut, och

arbetsbeskrivning, och sen komma överens med styrelsen. De första samtalen togs i somras och nu bara två månader senare så är anställningsavtalet underskrivet.


-Det var ju naturligtvis fantastiskt roligt och hedrande att få förfrågan om jag ville ha jobbet! Detta är ju något jag brinner för och jag ju sett hur mycket talang det finns i ungdomslagen, så klubben har massor att bygga vidare på. Samtidigt har A Damerna etablerat sig i elitserien så klubben har verkligen en ljus framtid till mötes. Att samtidigt få vara med och bygga vidare på detta är verkligen ett uppdrag jag ser fram emot, både med respekt för uppgiften men framförallt med enorm glädje, avslutar en glad Peter Wadbro.


Peter Wadbro börjar sin anställning den 20 oktober.

UPPSKJUTET ÅRSMÖTE
2018-09-21 19:13

Vi skjuter årsmötet till söndag den 7/10 kl 16:00 i klubblokalen på Yllan. Tidigare meddelat datum, 23/9 är alltså inställt. Varmt välkomna till den 7/10.

Premiär! KHK vs Sävehof IK
2018-09-09 10:57

Äntligen! Vi har längtat och nu är det dags!

Torsdag den 13 september kl 19:00 tar Kristianstad handboll emot regerande svenska mästarna Sävehof IK i vår nyrenoverade hemmaborg!

Kom och hjälp oss skapa magisk stämning och en härlig inledning på en handbollssäsong som vi hoppas blir lång och spännande!

Vi är oerhört stolta och glada att i år tillsammans med våra partners kunna erbjuda vår härliga publik fritt inträde till alla våra hemmamatcher i grundserien!

Ta chansen att få uppleva härlig handbollsunderhållning och ge våra tjejer det stöd som bara en handbollstokig Kristianstadspublik kan åstadkomma!
Föreningsdagar Intersport
2018-09-05 13:05

Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 5-9 september på Intersport. Få 25% rabatt på hela sortimentet i butiken eller på intersport.se. Visa upp detta inlägg i butiken för att erhålla rabatten eller använd följande rabattkod: 99818362 på intersport.se. Gäller 5-9/9 på ord.priser men ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder och beställningsvaror.

Årsmöte 23 september
2018-09-02 21:04

Enligt Kristianstad handbollklubbs stadgar ska årsmöte avhållas innan september månads utgång och med anledning härav kallar klubben till årsmöte den 23 september kl 16:00. Mötet avhålls i klubblokalen på Videllsgatan 6 c.

Varmt välkomna!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F07/08, 24/09 21:57 
F07/08, 24/09 21:39 
 
Sponsor Svenskhandboll
Våra Partners