Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kristianstad Handboll
Mer än bara handboll

Bli medlem i Kristianstad Handbollklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Kristianstad Handboll, klubben med tjejfokus!
Välkommen som aktiv eller som Supportmedlem i föreningen som har ett sitt fulla fokus på att stärka och utveckla tjejer, både på och utanför plan. Kristianstad handboll är mer än bara handboll!
Klicka i rutan Bli medlem här till höger och följ instruktionen.

Rör dig med oss!
2020-05-23 10:16
I tider där vi inte kan samlas i grupp kan vi ändå vara aktiva tillsammans, även om vi är det lite på avstånd.
Genom att delta i KHK-Loppet bidrar du både till ditt eget och föreningens välmående. Startavgiften är 50 kronor men självklart får du bidra med högre belopp om du vill det.

Utmana dig själv, kanske företaget, släkt och vänner. Gå eller spring eller ta dig fram på ditt bästa sätt, 2,5, 5 eller 10 km. Loppet gör du där du är. Vi vill gärna att du delar med dig på sociala medier (om du vill såklart) med 
#khkloppet  #sparbankenskåne #coop #handboll #kristianstad i ditt inlägg
Vi tackar Sparbanken Skåne, Coop och Kristianstadsbladet som är med och stöttar  oss lite extra i vårt hälsoprojekt!

För att anmäla dig går du in här https://race.se/sv/races/6981/about

Betalningssätt; när du väljer lopp kommer du sedan till säker sida för inbetalning med ditt betalkort. Vill du hellre betala med Swish eller via internetbanken kontaktar du vårt kansli som hjälper till att lösa det.


Hoppas vi möts i spåren 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♀️🚶🏼‍♂️🚶🏼‍♀️👨🏼‍🦽👩🏼‍🦯

Lyssna gratis i en hel månad med Nextory!
2020-05-16 11:30
Tack till Nextory som stöttar Kristianstad Handboll!

Lyssna gratis i en månad! Ett fantastiskt erbjudande från Nextory som dessutom stöttar KHK för varje ny användare. Det gäller även om du bara använder gratismånaden. Klicka på länken och följ anvisningarna!
https://www.nextory.se/kampanj/kristianstad30?vouchercode=Kristianstad30&utm_medium=partnerships&utm_campaign=Kristianstad%20handboll&utm_content=Kristianstad30&utm_source=partnerships

 

Tipsa gärna vänner och bekanta! Alla får testa, utan krav på att teckna fortsatt abonnemang.
Gå gärna till våra inlägg på Facebook eller Instagram för att lyssna på och ge tips till Katja och Emilia om vad de ska läsa i lurarna nästa gång!

Tack till Nextory! Erbjudandet gäller fram till 30 juni!


Serbisk toppspelare ansluter
2020-05-11 16:33

Jovana Bogojevic är Kristianstad Handbolls senaste värvning. Jovana är är aktuell för spel i serbiska landslaget och tillför mycket kompetens. Hon fyller luckor på H6/H9 och är bra i både anfall och försvar med specialitet i snabba omställningar.  Jovana ansluter till truppen under juli månad och kommer att vara en viktig komponent när Kristianstad handboll är med och utmanar lagen i SHE.
Ulf Schefvert; ”Det ska bli roligt att få jobba med en så kompetent spelare. Hon är verkligen en toppspelare. Det kan säkert bli både motiverande och utvecklande för de lite yngre spelarna att få spela tillsammans med henne. Bogojevic har ett brett register, hon är riktigt bra i en mot en och har varit med och spelat på hög nivå. Hon kommer säkert att ha med bra input till laget. Det ska bli mycket roligt!”

Jovana; ”Jag är 25 år gammal och Kristianstad Handboll blir min första internationella erfarenhet. Mina tidigare klubbar är serbiska bl a ZORK med vilka jag vann två mästerskap nationellt. Jag har spelat i landslaget som skulle kvala både för OS och europaspel men detta blev avbrutet p g a Corona.
Jag är gärna utomhus på fritiden vilket gör att jag ser extra mycket fram emot att flytta till Sverige med tanke på den fina natur som erbjuds.
Det är mycket som bidrar till att jag ser fram emot flytten men främst är det möjligheten att få utveckla och förbättra mig själv och mitt spel i den bästa av spelmiljöer, tillsammans med fantastiska spelare och kompetent tränare.”

Kristianstad Handboll satsar på att bli ett stabilt SHE-lag och arbetar med kontinuerlig utveckling och ser nu en intressant mix med nyförvärv och förlängningar tillsammans med uppflyttning av yngre spelare från våra duktiga flickor födda 03. Tilda Colleen har tilldelats ett A-lagskontrakt. Alla i åldersgruppen kommer dessutom att vara en del av A-lagets träningar där tränarna Ulf Schefvert och Tomas Westerlund lägger schema för gemensamma pass.

Vi utesluter inte att det kan komma ytterligare spelare till truppen.

Freja Hammer Fagerberg ansluter till truppen
2020-05-05 19:34
Förstärkning mellan stolparna
Nu stärker vi upp ytterligare med ny spelare till vår redan starka trupp. Freja Hammer Fagerberg ansluter till träningsstart den 13 juli. Freja är en ambitiös målvakt med gedigen bakgrund och utbildning inom dansk handboll. Senast har Freja spelat med Roskilde i div 1. På målvaktspositionen har Kristianstad Handboll redan Petra Kudlackova, med Freja som målvaktspartner blir det riktigt spännande att se hur hela vårt försvarsspel kommer att utvecklas. Målvaktsparet har olika styrkor i sitt spel som gör att de kompletterar varandra bra. 
Freja berättar att hon spelat handboll sedan hon var sju år. "Jag gick på Oure Gymnasium samtidigt som jag spelade mina sista år som ungdomsspelare. Jag spelade i det bästa ungdomslaget för danska klubben GOG som nådde stora framgångar. Efter det spelade jag i fyra år i danska division 1-lagen Rødovre HK and Roskilde Handball. Nu ser jag fram emot mitt femte år som senior med kommande två säsonger i Kristanstad Handboll." Freja avslutar "Jag är en väldigt tävlingsinriktad lagspelare som alltid spelar för att vinna, jag kämpar för mina lagkamrater och göra alltid mitt bästa."

Maja Hansson fortsätter
2020-04-30 14:50
Maja har en vinnarattityd som är viktig

Maja Hansson som har spelat i Kristianstad Handboll sedan hon var 14 år, sånär som ett avbrott på 2 år, är en viktig kulturbärare i laget och föreningen. Hon är stark både offensivt och defensivt och är en nyckelspelare som värderas högt. Hennes mentalitet och attityd är viktig både i träning och match. Maja är tuff och fokuserad!
”Positivt och mycket bra” säger Schefvert. ”Maja är en viktig kugge för framtiden som troligtvis inte har peakat än. Hon är en jäkligt bra mittsexa, allsvenskans bästa som levererade riktigt bra när vi spelade i Elit senast också. Maja är bra i rollen som lagkapten, hon driver på både sig själv och lagkamraterna. Hennas vinnarattityd går inte att missta sig på. Riktigt kul att få fortsätta tillsammans med Maja”, avrundar Schevfert.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F07/08, 02/03 21:30 
F06, 15/08 18:48 
F06, 09/04 18:07 
F07/08, 17/02 16:15 
F06, 06/01 20:09 
F10/11, 29/10 13:26 
 
Våra Partners