SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Bli medlem i Kristianstad Handbollklubb
BLI MEDLEM
Mirja lämnar i förtid
2021-12-03 19:17

 

 

 

 

 

Nr 22, Mirja Lyngsø Jensen (M6) kommer på grund av privata skäl tyvärr att lämna Kristianstad Handboll och åka hem till Danmark.

Vi i föreningen önskar Mirja all lycka och tackar för den tid vi har haft tillsammans! 🧡

 

 

 

 

 

 

 

 

/ Ylva Schnorrenberger

Fortsatt Europacupspel för Kristianstad Handboll
2021-11-25 11:41

Förra veckans båda matcher mot turkiska Ankara Yeminahalle BSK slutade med ett totalresultat på 63 - 44 och KHK dominerade i båda matcherna. Med det resultatet blir det nu åttondelsfinal mot HC DAC Dunajska Streda från Slovakien. Hur matcherna kommer att läggas är inte bestämt än men att det blir i januari är fastställt. Dunasjska Streda har två storsegrar med sig i ryggen inför mötet med KHK och det lär bli två tuffa möten. 

Biljetter till Euroropacupsmatchen /Tickets to EHF-game
2021-11-19 09:30

Torsdag 18 & fredag 19 november, kl 19.00, ser ni Kristianstad Handboll spela mot Ankara Yeminahalle BSK i Europacupen. Båda matcherna spelas i Kristianstad Arena.

 

Det är nu möjligt att köpa biljett på plats men vi rekommenderar ändå förköp för er som har möjlighet till detta. På plats tar vi kort och swish, inga kontanter.

Köp tvådagarsbiljett här/ buy tickets here

https://kristianstadhandboll.ebiljett.nu/Tickets/Choose/24?S=0

 

 

Kiosk och korvgrill kommer att vara igång!

 DJ vidare till steg 3
2021-11-14 22:29

Efter tre säkra segrar så är damjuniorerna vidare till steg 3.

 

Resultaten under lördagen gjorde att gruppen vanns, Mörrum besegrades med 33-16 och likaså Kävlinge med 32-8. 

 

Under söndagen spelades så en direkt avgörande match mot Torslanda fån Göteborg. 

Efter en mycket stabil insats med ett mycket bra försvars och målvaktsspel bärgades segern. Slutresultat 27-14.

SHE-match mot Önnered, söndag
2021-11-04 14:25

Efter en tuff avslutning i Svenska Cupen-matchen mot Skara i onsdags tar vi nya tag när vi möter Önnereds HK.

Matchen spelas i Kristianstad arena och vi välkomnar publiken att heja fram oss på plats. Biljett köper du via länken https://kristianstadhandboll.ebiljett.nu/

Biljetten skriver du inte ut utan visar i din telefon i entrén. Du kan med föredel boka biljetten hemma för att sen visa på plats.


Önnered är precis som vi ett lag som är på väg att etablera sig på den övre halvan i tabellen med flera spännande nyförvärv kompletterat med spelare från fjolårets lag. I förra säsongens möten vann respektive lag på bortaplan. Önnered har ett snabb spel och vi kommer steppa upp för att ta poäng på hemmaplan den här gången. 

 

Välkommen till arenan för en tuff match med damelithandboll på hög nationell nivå!  🧡🤾🏽‍♀️

Mycket på gång i damtruppen
2021-11-02 11:35

LUGI borta

När vi spelade fjärde matchen i år mot LUGI redan under oktober månad gjorde laget ettojämn prestation. LUGI inledde med fantastiskt bra spel och nästan i desperation passade man och sprang på allt. 4-0 efter fyra minuter! LUGI var på hugget.

Time out och nästa period på 15 minuter gör KHK 9-2 och leder matchen. Här spelar laget lugnt och metodiskt med bra försvarsspel.

 

Efter 20 minuter börjar vi spela sämre i försvaret och kommer inte upp i normal standard. LUGI vänder matchen till paus med en ledning på ett par mål.

Hela andra halvlek blir det samma spel med LUGi i förarsätet. Vi slpäpper ion 30? Mål vilket vi inte har varit i närheten av tidigare.

 

Skövde borta

Skövde borta en lördag eftermiddag var nästa uppdrag och vi mottogs av ganska mycket folk då Skövde bara släppt en poäng på de inledande 4 matcherna. Spännande att se om veckans träning och matchförberedelse lett till några förändringar.

 

Matchen dras igång och från början kan man se att KHK är ett helt annat defensivt lag denna eftermiddag. Skövde spelarna kom igenom ett fåtal gånger och då stod Freja oftast i vägen!

Snabba och effektiva anfall spelades up de första 20 minuterna. Klar ledning 12-6. Match minut 20-30 gör vi inget mål men försvaret spelar fortsatt bra och Skövde gör bara ett mål.

Andra halvslek inleds precis som första med många snabba mål från KHK som leder till ett nästan uppgivet Skövde. Halvleken avslutas på samma sätt som första då vi gör få mål de sista 10 minuterna igen.

Klar seger och stor glädje med en klar seger.

 

SEMIFINAL i Svenska Cupen

På onsdag kväll klockan 19.00 spelar vi semifinal i ATG Svenska Cupen i Skara.

Det är en viktig match där man kan se matchtiden såsom 4 halvlekar. Vi åker till Skara med stort självförtroende och med en inställning att vi vill etablera oss som ett finallag. Klubben har aldrig varit riktigt nära an nationell titel men nu har vi chansen.

Man kan följa matchen på Solidsport och när matchen spelar de sista två halvlekarna hemma (preliminärt) den 18 december hoppas vi på att Ni är i areanan för att heja på tjejerna! Dem är verkligen värda allt stöd när vi kanske skriver historia i lagidrotterna i Kristianstad på damsidan.

 

Europa Cupen på hemmaplan

Den 18 och 19 november kommer vi att sepla nästa omgång i Europa Cupen på hemma bana! Det blir alltid en annorlunda handboll och speciellt när Ankara från Turkiet kommer på besök. De har snabba spelare och det är svårt att sia om KHK chanser att gå vidare till åttondelsfinal då det är alltid svårt att bedöma ett lag på video.

 

Kom stöd laget på plats så vi kan skapa en fin inramning. Tuffa och glada tjejer som kämpar om et avancemang i Europa Cupen.

 

 

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
FA16, 24/10 19:18 
F13/14, 07/10 10:29 
Handbollsskola, 03/09 14:41 
 
Centrala partners
Erbjudande C More kod KHKDC
Lokala partners