Kristianstad Handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Bli medlem i Kristianstad Handbollklubb
BLI STÖDMEDLEM
Helgen har bjudit på många segrar!
2023-11-13 17:50
Kristianstad Handbolls representanter under Sverigecupen. Foto: Marcus Almborg.

Vilken härlig helg! Kristianstad Handboll F18 gick segrande ur alla matcher i USM Steg 2. Ett gruppspel som arrangerades i D-hallen på hemmaplan. Laget har därmed tagit sig till USM Steg 3 av 5 som kommer att spelas den 6-7 janauari. I gruppen spelade laget mot Backa HK, BK Heid och HF Karlskrona.

 

Fem Kristianstad HK-tjejer var med och tog hem guld och brons till Distrikt Syd i helgens Sverigecupen. Vilken upplevelse, stort grattis!

 

F13-laget tog hem en härlig seger i ett matchspel borta mot Åhus HK med imponerande prestationer.

 

Vill du få bilder från matcher och bakom kulisserna? Följ oss via Social media @kristianstadhandboll på Instagram och kristianstadhandboll2023 på Facebook.

Idag startar USM Grupp 2-spel för Kristianstad HK F18
2023-11-11 09:01
Scanna QR-koden för ett digital program för USM-helgen i D-hallen, Kristianstad Arena.

Välkommen till D-hallen i Kristianstad Arena där F18 spelar gruppspel i USM med målet att ta sig vidare till Steg 3 av 5. I Gruppen ingår även Backa HK, BK Heid och HF Karlskrona.  Första matchen spelas klockan 15:00, i D-hallen idag den 11 november. Vill du ha hela helgens spelschema, scanna QR-koden så har du programbladet i till telefon.

 

Söndagens första match: Kristianstad HK-BK Heid, saknas i programmet. Missa inte den klockan 09:00 i D-hallen.

 

Varmt välkomna till ett spännande gruppspel!

 

Länk till programmet: USM Steg2 Arrangör: Kristianstad HK

Önnereds HF-KHK - Slutresultat 30-28
2023-11-10 22:41
Fröydis Wiik Seierstad.

"KHK tappade drömläget - kammade noll mot tippade topplaget"

 

Rubriken gick att läsa i Kristianstadsbladet som rapporterade från kvällens bortamöte mot topptippade Önnereds HK.

 

Vi hade en lovande start och tog ledningen med 16-10 med 6.30 kvar av första halvlek. Dock tappade vi försprånget och halvleken avslutades med 16-16.

 

Matchen var svår att följa med ständiga skiftningar i poängställningen. Trots att vi hämtade in ett 30-26-underläge till 30-28 i sista minuten kunde vi inte genomföra den spurten som krävdes för att vinna.

 

Slutresultatet blev 30-28 till Önnereds HK. Vill du får mer detaljer och nyanser kan vi rekommendera att läsa artikeln från matchen i tidningen.

 

Nästa match i Handbollsligan Dam spelas mot VästeråsIrsta HF hemma, lördagen den 18 november klocka 15:00.  Vi jobbar vidare, kom och heja fram oss!

Biljetter till Final4 - ATG Svenska Cupen
2023-11-06 10:32
Foto av Nisse Nilsson efter Final4-platsen hade säkrats.

Det är så skönt att att vi lyckats säkra den efterlängtade platsen i semifinalen - ATG Svenska Cupen - i Alingsås. Vi kommer spela som en del i Final4 den 24-25 februari på Estrad i Alingsås.

 

Som en av finalisterna under detta spännande evenemang har vi tilldelats 100 biljetter att erbjuda till dig som vill vara med i finalspelet. Allt för att vi ska kunna samla oss när vi hejar. 

 

Dessa 2-dagarsbiljetter finns tillgängliga till priset av 500 kr per styck. Biljetterna kommer vara tillgängliga för försäljning fram till fredagen den 15 december. Därefter kommer de att släppas för allmänheten, så se till att säkra era platser i tid! Biljetterna köper du här - ATG Svenska Cupen Final4

 

Vi ser fram emot att skapa en fantastisk stämning på plats, så uppmuntra gärna alla du åker till Alingsås med, att klä sig i våra klubbfärger, ta med flaggor och skapa en otrolig atmosfär tillsammans med oss!

Nu ger vi allt för segern!
2023-11-02 09:04
Matchannons i Kristianstadsbladet inför cupreturmatchen hemma mot Kungälvs HK.

Kom och stöd oss på lördag för returmatchen mot Kungälvs HK klockan 15:00 hemma i A-hallen.

 

Trots förlusten med endast en boll i den första kvartsfinalmatchen i ATG Svenska Cupen bort mot Kungälvs HK igår är vi fyllda med hopp och beslutsamhet inför den kommande utmaningen. Vi spelar om en plats i Final4 i Alingsås nästa år.

 

Det är en utmaning som är stimulerande, rolig och utmanande, värdefulla essenser och den absoluta glädjen med handbollen. Var med att fightas för en seger, biljetterna till matchen hittar du här - Ebiljett

 

Varmt vällkommen!

Kvartsfinalmatch 1 i ATG Svenska Cupen
2023-11-01 11:44
Foto på #29 Lea Gruber av Nisse Nilsson.

Kvartsfinalspänning i ATG Svenska Cupen 2023-2024!

 

4 Final4-biljetter står på spel när åtta toppklassiga damlag kämpar om segern. Se Kristianstad Handbolls möte ikväll mot Kungälv HK borta via livestreaming på www.handbollplay,se

 

Matchen börjar klockan 19:00 och är den första av två matcher i kvartsfinalen. Returmatchen spelas redan på lördag den 4 november klockan 15:00 i A-hallen, Kristianstad Arena.

 

Vem tar sig vidare till Alingsås för Final4 den 24-25 februari 2024?

 

Köp din biljett till returmatchen hemma redan nu - Kristianstad Handboll Eiljett

BLI STÖDMEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Handbollens Huvudpartner
Centrala partners
Lokala partners