SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Bli medlem i Kristianstad Handbollklubb
BLI MEDLEM
Årsmöte - OBS Ändrat datum!!
2022-07-26 14:14

På grund av oförutsedda omständigheter kommer vi att senarelägga årsmötet. Det flyttas nu fram till den 27 augusti, kl 14.30.
Även lokal kommer att uppdateras så snart det är fastställt.

 

Som medlem är du välkommen.
Du anmäler dig till kansli@kristianstadhandboll.se. Material och agenda finns för medlemmar att få via kansli@kristianstadhandboll.se

 

Mötet hålls i -

Varmt välkomna!

Välkommen Erin!
2022-07-13 11:59

Erin Fagerström flyttar till oss från Finland. Erin kommer att gå NIU i Kristianstad och spela handboll hos oss.

Erin är 173 cm, högerhänt V9 eller H9 och spelar i finska ungdomslandslaget som linjespelare.

Tidigare klubb BK-46 Karis, Finland.

Finsk skolmästare, 75 mål senaste säsong i finska B- junior serien. Är också tränare för födda 11-12.

Domarutbildad -22

Välkommen Andreea Tecar!
2022-06-27 18:41
Foto: ehf.com
Andreea Tecar ansluter från den Rumänska ligaklubben Stinta Bucharest. 
 
Andreea, född -98, är skolad hos den rumänska storklubben Baia Mare och tillhörde den framgångsrika generationen som nådde en fjärdeplats i J-EM. I J-, och U-landslag står högernian noterad på 275 mål. 
 
Förutom Baia Mare och Stinta Bucharest har Andreea även representerat Zalau i den Rumänska ligan och nu går lyttlasset till Sverige och Kristianstad. 
 
”Jag ser jättemycket fram emot att få chansen att utvecklas i den svenska handbollen och under Ulf och Henric. Det är ett ovanligt steg att ta men redan under den första kontakten med klubben kändes allting väldigt bra. Den skandinaviska handbollen har alltid varit en favorit och jag hoppas kunna bidra så mycket som möjligt i vinter”. 
 
Ulf om Andreea
Vi är mycket glada att Andreea ansluter till Kristianstad och vill fortsätta sin handbollsatsning här hos oss. Andreea har spelat handboll på hög nivå i Rumäninen och kommer att tillföra mycket rutin. Vi får en stark uppsättning på vår högersida och det skall bli intressant att se vad vi kan få ut av den. Andreea har gjort ett bra intryck på oss då hon bessitter flera bra egenskaper i spelet som vi skall försöka utveckla ytterligare.
SOMMARLÄGER 2022
2022-05-15 20:49

 

 

Nu är det dags! 🧡🤾‍♀️
Sommarens roligaste vecka. Läs mer och anmäl: 

 

Sommarläger vecka 26, 2022

Ny målvakt klar. Välkommen Marthe!
2022-05-07 17:55
Foto: May Elin Aunli

Vi har idag gjort klart men en ny målvakt inför nästa säsong. Marthe Davidsen Hellevik som är född 02 är en ung lovande målvakt som vi tror mycket på. Vi ser fram emot att få förtsätta hjälpa Marthe utvecklas, samtidigt som vi får en glädjespridare i gruppen.

 

Kan du berätta lite om din vart du spelat?

Jeg begynte å spille håndball i min lokale klubb Bergen Håndballklubb da jeg var 7 år. Der stod jeg i mål frem til og med jenter 16. Siden har jeg stått for TIF Viking, Fyllingen og Grane Arendal på seniornivå, alle årene i første divisjon i Norge. Jeg ble tatt med på landslaget fra det første uttaket for mitt kull og har spilt 25 landskamper for Norge

Vad har du för mål med handbollen?
Målet mitt med håndballen er å bli så god som mulig. Jeg håper selvfølgelig å bli norsk landslagskeeper en gang i fremtiden og jeg jobber målrettet hver eneste dag. Jeg har fokus på utvikling og arbeidsoppgaver og håper å ta nye steg i Kristianstad HK.

 

Hur kommer det sig att du valde Kristianstad?

Jeg flytter til Kristianstad fordi jeg har stor tro på klubben. Da jeg var på besøk, møtte jeg en spillergruppe og trenere/ledere som jeg virkelig likte og jeg gleder meg veldig til å komme i gang med sesongen. Klubben er profesjonelt drevet og jeg liker ambisjonene og utviklingsfokuset som klubben har. Jeg er sikker på at spill i Kristianstad HK vil gi meg videre utvikling og jeg håper jeg også kan bidra til fremgang for laget. Nu kör vi!

 

 

Välkommen till oss Marthe!

Saga Johansson förlänger!
2022-05-06 16:34

Saga Johansson är den yngsta spelaren i truppen men har under slutet av serien visat att hon kan vara med och fightas om en plats i laget. Saga er en mycket duktig och lovande försvarsspelare som vi skall fortsätta utveckla till att bli en bra tvåvägsspelare.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F10/11, 20/04 13:18 
Handbollsskola, 18/02 10:52 
Bollek , 18/02 10:48 
FA16, 24/10 19:18 
F13, 07/10 10:29 
 
Centrala partners
Erbjudande C More kod KHKDC
Lokala partners