Kristianstad Handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Följ Kristianstad Handbolls matcher på Handbollsligan Live

Handbollsligan Live: Din ultimata destination för handbollsmatcher på tv!

Vi är glada att kunna meddela att alla detaljer kring handbollsmatcher på tv nu är tillgängliga.  Vi är glada att meddela att alla detaljer kring handbollsmatcher på tv nu är tillgängliga. Inför säsongen 20233/24 har Infront tagit över medierättigheterna för de populära Handbollsligorna, tidigare hemma hos Cmore. Tillsammans med Infront och Infront Lab tar Svensk Elithandboll ett spännande kliv närmare sina fans genom den toppmoderna digitala plattformen, Handbollsligan Live. Här kommer du att kunna njuta av samtliga ligamatcher, höjdpunkter och exklusivt material – allt på ett och samma ställe. Oavsett om du är en hängiven handbollsentusiast eller nyfiken på sporten, erbjuder Handbollsligan Live en mängd olika alternativ. Med olika paket tillgängliga är det enkelt att hitta det som passar just dig.

 

 

Vill du följa varje match eller bara ta del av enstaka evenemang?

Med ett kostnadsfritt konto på plattformen får du tillgång till en skatt av gratismaterial och möjligheten att skräddarsy ditt abonnemang precis som du vill ha det. Ett årsabonnemang ger dig obegränsad tillgång till samtliga matcher från båda ligorna och är prissatt till endast 349 kr per månad – en oslagbar deal för riktiga entusiaster. För de som föredrar att ta det match för match eller bara följa sitt favoritlag finns även den flexibiliteten som alternativ.

 

 

Missade du en spännande match?

Inga problem. Med Handbollsligan Live kan du alltid hålla dig uppdaterad och streama höjdpunkter när det passar dig bäst. Så varför vänta? Anslut dig till Handbollsligan Live idag och ta del av handboll i en helt ny dimension – precis på dina villkor.

 

Läs mer och prenumerera här - Handbollsligan Live  Här samlas alla dina favoritmatcher, höjdpunkter och bonusmaterial på ett och samma ställe.

 

Handbollsligan Dam

 
Handbollens Huvudpartner
Centrala partners
Lokala partners