Kristianstad Handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Kristianstad Handboll - Mer än bara handboll

Kristianstad Handboll - Idrottsföreningen med fokus på att stärka flickor, tjejer och damer både på och utanför handbollsplanen, från ungdomsverksamhet till ett seniorlag som stolt representerar klubben i Handbollsligan Dam

 

Vi är stolta över att ha ett seniorlag i högsta ligan SHE, men vår resa handlar också om att skapa en förening som bygger goda värderingar som stärker individerna, både på och utanför handbollsplanen. I Kristianstad Handboll är alla välkomna, oavsett ålder och nivå.

 

Sedan starten år 2005 har klubben haft ett tydligt fokus på flick- och damhandbollen. Det har lett till en fin förening med starkt engagemang från aktiva, föräldrar. partners och sponsorer. I Kristianstad Handbollsklubb är alla värdefulla och får utvecklas efter sin egen förmåga.

 

Sedan 2011 är klubben en renodlad damförening och ser resultat att flickor från ungdomsverksamheten tar klivet in i seniorhandbollen. De blir till kulturbärare av vad Kristianstad Handboll handlar om. Idag är Kristianstad Handboll en komplett förening där alla är viktiga.

 

Att spela i SHE har alltid varit målet för klubben. Vår resa till högstaligan har gått relativt snabbt. 2013 spelade klubben allsvensk handboll för att 2014 ta steget upp i högstaligan. Med ett avbrott i allsvenskan 2019/2020 är KHK nu tillbaka där vi hör hemma  med ett starkt lag som satsar på framgång.

 

 

Mer än bara handboll- Vad betyder det?

 

Det är vad Kristianstad Handboll står för. Vi tycker att det är viktigt att alla har sin plats hos oss, att alla ska kunna utvecklas efter sin förmåga, att man som aktiv i föreningen också ska utvecklas och känna sig trygg och stark utanför handbollsplanen. Vi vill växa tillsammans med alla våra spelare!

 

Vi finns i det stora och det lilla, i elit och i bollek, för den aktiva som har barn och för den aktiva som är ett barn.


Vi har plats för alla! Vi har plats för dig!

 

Välkommen till Kristianstad Handboll

 
 
Handbollens Huvudpartner
Centrala partners
Lokala partners