Kristianstad Handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

Kristianstad Handboll - Mer än bara handboll

(Augusti 2020)

Kristianstad Handboll, föreningen som satsar på att stärka flickor och damer både på och utanför planen, har åter igen tagit sig till elitspel. Vi är en förening som är otroligt stolta över prestationen.
Vi är också otroligt tacksamma och medvetna om att vi inte hade kunnat göra det utan hjälp från partners och sponsorer. Nu går vi mot en ny säsong med elitspel och allt stöd är minst lika viktigt som tidigare.

Föreningen som grundades 2005 har gjort en fantastisk resa. I uppstarten hade vi både flick- och pojklag, alla duktiga. Efter noggrant övervägande valde vi dock att arbeta med ett tydligt fokus, att satsa på flick- och damhandboll. Pojklagen fasades successivt ut efterhand som de blev äldre och sedan 2011 är vi en renodlad damförening. I det har vi kunnat bygga en fantastiskt fin förening med starkt engagemang hos aktiva men också hos alla föräldrar som verkligen hjälper till att hålla föreningen igång. Idag ser vi resultatet när vi har våra flickor födda 2003 ta plats i damlaget. Flickor som har spelat i föreningen sedan start och som är riktiga kulturbärare av vad Kristianstad Handboll handlar om. Nu ser vi bara fram emot kommande årgångar som ska ta plats. Vi känner oss som en komplett förening där alla är viktiga.

 

Att spela i SHE har alltid varit målsättningen. Vår resa dit för damlaget gick relativt snabbt och 2013 spelade vi allsvensk handboll för att 2014 spela elithandboll. Med ett kort avbrott i allsvenskan 19/20 är vi nu tillbaka där vi hör hemma. Vi har ett starkt lag och vi satsar på framgång.

Mer än bara handboll, vad betyder då det. Det är vad Kristianstad Handboll står för. Vi tycker att det är viktigt att alla har sin plats hos oss, att alla ska kunna utvecklas efter sin förmåga, att man som aktiv i föreningen också ska utvecklas och känna sig trygg och stark utanför handbollsplanen. Vi vill växa tillsammans med alla våra spelare!

 

Vi finns i det stora och det lilla, i elit och i bollek, för den aktiva som har barn och för den aktiva som är ett barn.
Vi har plats för alla! Vi har plats för dig!

 

Välkommen till Kristianstad Handboll

 
 
Handbollens Huvudpartner
Central partner
Centrala partners
Erbjudande C More
Lokala partners