SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
Mer än bara handboll

Vision och mål

Vision

Kristianstad Handboll - Elit och bredd med lokal förankring

Verksamheten skall drivas sunt ekonomiskt och sträva sportsligt med en hög ambition. Vara en förening med en värdegrund där alla kan trivas och känna gemenskap i en ärlig miljö. Det gäller såväl spelare och ledare. Utbildningen av spelare och ledare är central i verksamheten.                

Vi vill vara en del av samhället och en del av kommunens viktiga ungdomsverksamheter. Vår vision är att föreningen skapar förutsättningar för att växa och att ge en aktiv fritid med handboll för alla åldrar, i en jämlik och integrerad miljö, där alla gemensamt arbetar för kamratskap, trygghet och glädje.

Vår vision ligger till grund föra verksamhetsidén, mål och strategier för klubbens framtida utveckling. 


Verksamhetside

Våra sportsliga ambitioner är att vara nordöstra Skånes, västra Blekinge och södra Smålands alternativ inom damelithandboll.
Vi erbjuder elitsatsningar för flickor från 15 år och uppåt.
Vi är en pådrivare för att sprida damhandbollen till en allt större publik.

Vi utvecklar en miljö där spelarna kan få ekonomiskt och socialt stöd för en lång satsning på sin elitkarriär.

Genom att skapa en organisation som kan möta kraven på en elitserieförening och att möjliggöra så välutbildade ledare kan ta emot alla de ungdomar som dras till klubben.

Vi erbjuder en gedigen handbollsutbildning för våra spelare i de yngre åren bygga en bas i föreningen med välutbildade spelare. 

Match och träningsverksamheten skall drivas företrädesvis i arenan.


 
Våra Partners