Kristianstad Handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstad Handboll
#meränbarahandboll

#viställerupp
#viställerupp

Bli en Förändringskraft med #viställerupp

 

Vad innebär det att vara en del av #viställerupp? Det innebär att du är en del av en större rörelse, en gemenskap som sträcker sig långt utanför handbollsplanens gränser. #viställerupp är inte bara ett löfte om att stödja våra ungdomar; det är ett åtagande att göra en positiv skillnad i samhället genom Hälsa, Integration, Inkludering och Utbildning.

 

Varför #viställerupp? Handbollen är mer än bara ett spel. Det är en plattform för att bygga starka, hälsosamma och inkluderande gemenskaper. Genom att engagera oss i #viställerupp visar vi att handbollsspelare och deras supporters kan och gör en skillnad – både på och utanför planen.

 

Vad kan ditt företag bidra med? Ditt företag har möjligheten att vara en central del av denna positiva förändring. Genom partnerskap med #viställerupp får ni chansen att synas som en samhällsmedveten aktör, samtidigt som ni aktivt bidrar till att förbättra livskvaliteten för barn och ungdomar. Det är inte bara en investering i idrott – det är en investering i framtiden.

 

Hur kan du vara med? Engagera dig i specifika program som ligger i linje med ditt företags värderingar och CSR-strategier. Varje klubb inom Handbollsligan har unika initiativ under paraplyet #viställerupp, vilket ger dig möjlighet att välja projekt som bäst matchar ditt företags mål.

 

Gör skillnad idag – Bli en del av #viställerupp! Är du redo att göra en verklig skillnad? Kontakta oss för att utforska hur ditt företag kan bidra och dra nytta av detta unika partnerskap. Tillsammans kan vi skapa en hållbar och positiv förändring för generationer som kommer.

 

Kontakta oss för att börja din resa som en samhällsbyggare.

 

 

 
 

 

 

 
Handbollens Huvudpartner
Centrala partners
Lokala partners